//TAKE MY HEART
Faz Dorsan *teddy Bear*
Monday, February 18, 2013 @ 4:54 PM | 0 Comment [s]


hi guys , sorry dah lama tak update , nampak tak lelaki kat atas nie ? handsome right ? comel right ? bibir ddia peerrrgghhh , dia selalu ejek pendek muka macam bibik kwangjaqq , see muka dia mcam anak pakcik kantin , hee , act pendek kenal dia dekat facebook , dia selalu caring pasal pendek , dia sweet gila even pendek baru kenal dia aite tiap2 pagi and malam mesti wish good morning sweetheart , goodnight sunshine ;') see dia sweet aite.

pendek bukan tak boleh accept dia ,pendek dah accept dah dia but ego dia :'( perghh kuat gila :') dia selalu cuba pujuk pendek sampai 3 hari dia pujuk  lagi lagi dekat twitter , perghh org baca pun tanye ' Pendek couple dengan Faz , sweet korang" pendek just hmm , faz ego dia tinggi , tapi dia sweet :'( dia pandai amik hati eqa :') pendek sayang dia :') pendek rindu dia :') tapi pendekk tetap tak boleh accept dia , pendek tak ready lagi :')

To Faz , dear tedddy bearr ketiak busuk anak pakcik kantin , saya sayang awak , awak jangan tinggalkan saya , maybe kita hanya berkawan ,awak rajin belajar , kita nak lulus SPM kan ? awak sayang saya kan ? awak jangan lupa saya bila saya dah pergi jumpa RASULULLAH S.A.W , awak jangan pernah delete memori kita ;'( pleaseeeeeee ! saya sayangkan awak , semoga awak dapat jumpa pengganti saya *lap air mata* hmm saya kuat inshaallah kita jumpa di SYURGA k sayang , ILOVEYOUONLY ONE , ILOVEYOU FAZ DARSON ANAK PAKCIK KANTIN YANG TERLAMPAU GEDIK seee gambar awak yang nie ? ingat tak ??




 

Yaya & Harith
Wednesday, February 6, 2013 @ 8:10 PM | 0 Comment [s]



hi guys sorry pendek dah lama tak update , kk pendek nak cerita tentang title dekat atas tuu *YAYA & HARITH* harith please yaa jaga kawan aku nie baik-baik , sorry kalau kawan aku kekok dalam percintaan ini sebab dia single 8 bulan :) kau telah berjaya membuka pintu hati yaya tau harith , sebelum nie dia susah nak accept mana-mana lelaki , mungkin kau jodoh dia , inshaAllah please take care my bestfriend . okay weh :) aku percaya kau tau harith ! kau buat hal siapp kau !
to Yaya : dear yaya , SELAMAT KEMBALI KE ALAM PERCINTAAN aku tumpang gembira cause kau dah TAKEN WITH HARITH alhamdulillah si harith ni dah berjaya curi hati kau hahah , so no more tears , no more whatsapp with lelaki lain . slow slow kau akan tahu alam percintaan ni kembali babe :* aku dekat sini sentiasa ade untuk kau ya ! alalalal lepas ni HARITH lah jadi mangsa bahan aku di kelas and di sekolah :) bee happy with your boyfriend k :) take care him , love him , stay in he hearts . now HARITH IS YOUR BOXER'S  k dah dah :)
 

Nurul Aini :') no more tears okay
Sunday, February 3, 2013 @ 1:02 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum guys , sorry dah lama tak update blog so banyakk habukk *hauuucuwwmm* bersin aku :* hmm , act kisah petang tadi aku dengan *NURUL AND SHIRAN* maybe nurul salah paham , hmm lantak ahh kepala otak aku serabut memikirkannya . Nak kata aku tergila kan dekat safuan , iz , ayiep and shiran tidak ahhh kan ? -..- haish susah cakap dengan org yg misunderstanding neh :') , FIRST about MUHD SAFUAN BIN KHAMIRUDDIN tu , dia yang nak couple dengan aku memang aku slowly fall in love with him . Second about FAIZ OR IZ ? haih dia just bestfriend aku sampai mampos :') , THIRD about AYIEP SAM , hahhh mamat ni mamat bangla yang suka putar belit cerita , YAALLAH banyakk dugaan aku tahun nieh haih :/ LASTLY about SHIRAN k dia just kawan aku baru je kenal , dia mention aku dulu :') takkan aku nak menyombong ? haih wehh tolong lah aku bukan nak couple dengan member punya ex aku tak ingin pun :') but think before you do something :') jangan main serang aku je weh :( kau pun tahu yang aku tak berapa sihat This is for you NURUL AINI my adik angkat , my bestie , my radio  my anak rabbit tapi ingat , aku tak kesah kau nak malu kan aku or nak burukkan akan aku REMEMBER aku takkan balas semuani biar ALLAH je balas :') aku tak layak menghukum kau , biarlah ni semua takdir/Dugaan yang allah berikan utk aku . aku takkan balas dendam dekat kau NURUL AINI . k kau jaga diri bebaik :')


muhamad rafiuddin
Thursday, October 11, 2012 @ 7:01 PM | 0 Comment [s]


hi  guys , 9.09.2012 hmphh muhamad rafiuddin dia melamar aku actually aku kenal dia dah lama , mama pun tahu , hmm agak terkejut bila dia melamar aku , aku pun sayang dia , jatuh cinta dengan dia , dalam masa yang sama dia pun jatuh cinta and sayangkan aku , lepas je dia melamar aku , malam uh dia ajak OTP , aku gurau je ajak khawinn dia terus caakap kay jom-jom then diaa cakap *saya  menerima nikah nurshafikah bt johan dengan mas khawin 0.50 sen* ALLAH sweetnya , diaa memangg orangg yangg sweet , ghahha , HOPEFULLY hubungan aku dengan dia kekal lepas nie :) hehe aku baahagia dengan diaa  ♥ sumpah aku sayang dia :*

hi korang ;)
Monday, August 13, 2012 @ 5:48 AM | 0 Comment [s]

 
Hi guys , sorry pendek dah lama tak update blogg korangg mesti ushaa je blog aku kan tapii keluar-keluar benda yang sama , muahahah kesian korang , blogg aku punn dah berhabukk , hauucummm *bersin* hahha okay , 14.08.2012 ni genap 4 bulan aku dengan WAN SHAHIZZAT even kiteorang dah breakk , dia tetap sayang kan aku macam dulu wehh , dia tak nak terima perempuan lain selain aku , aku sendiiri punn tak paham and tak tahu apa yang istimewanyaa diri aku nieh ? tak apa lah , asalkan family aku dgn wan shahizzat dah setuju , hmmm , bytheway aku sayang kan WAN SHAHIZZAT  tuh lagi wehh , tak apa lah , kalau ada jodoh takk kemana kan beb ? muahhaha , tapi WAN SHAHIZZAT ni dia lain daripada yang lain tahu ? diaa ni seorang yang menepati or tunaikan janji dia itu yang mmbuat kan aku sayang dia :* muahh setepek dekat pipi kau ciwek* hehehe , apa punnn ramai yang nak aku get back dengan wan shahizzat :') kbye iloveyou , lagi pun pendek busy lahh korang ni pun baru habis trial nanti PMR lagi lah busy , it's sokay , korang doakan pendek untuk dapat keputusan yang sememangnya berjaya , insyallah , dapt 1A pun jadi lahhh , i will try the best for myself <3 byebye sayang koranggg !



Older Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>
Copy the codes and paste it on your blog.




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.