//TAKE MY HEART
Nurul Aini :') no more tears okay
Sunday, February 3, 2013 @ 1:02 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum guys , sorry dah lama tak update blog so banyakk habukk *hauuucuwwmm* bersin aku :* hmm , act kisah petang tadi aku dengan *NURUL AND SHIRAN* maybe nurul salah paham , hmm lantak ahh kepala otak aku serabut memikirkannya . Nak kata aku tergila kan dekat safuan , iz , ayiep and shiran tidak ahhh kan ? -..- haish susah cakap dengan org yg misunderstanding neh :') , FIRST about MUHD SAFUAN BIN KHAMIRUDDIN tu , dia yang nak couple dengan aku memang aku slowly fall in love with him . Second about FAIZ OR IZ ? haih dia just bestfriend aku sampai mampos :') , THIRD about AYIEP SAM , hahhh mamat ni mamat bangla yang suka putar belit cerita , YAALLAH banyakk dugaan aku tahun nieh haih :/ LASTLY about SHIRAN k dia just kawan aku baru je kenal , dia mention aku dulu :') takkan aku nak menyombong ? haih wehh tolong lah aku bukan nak couple dengan member punya ex aku tak ingin pun :') but think before you do something :') jangan main serang aku je weh :( kau pun tahu yang aku tak berapa sihat This is for you NURUL AINI my adik angkat , my bestie , my radio  my anak rabbit tapi ingat , aku tak kesah kau nak malu kan aku or nak burukkan akan aku REMEMBER aku takkan balas semuani biar ALLAH je balas :') aku tak layak menghukum kau , biarlah ni semua takdir/Dugaan yang allah berikan utk aku . aku takkan balas dendam dekat kau NURUL AINI . k kau jaga diri bebaik :')



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>
Copy the codes and paste it on your blog.




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.