//TAKE MY HEART
Faz Dorsan *teddy Bear*
Monday, February 18, 2013 @ 4:54 PM | 0 Comment [s]


hi guys , sorry dah lama tak update , nampak tak lelaki kat atas nie ? handsome right ? comel right ? bibir ddia peerrrgghhh , dia selalu ejek pendek muka macam bibik kwangjaqq , see muka dia mcam anak pakcik kantin , hee , act pendek kenal dia dekat facebook , dia selalu caring pasal pendek , dia sweet gila even pendek baru kenal dia aite tiap2 pagi and malam mesti wish good morning sweetheart , goodnight sunshine ;') see dia sweet aite.

pendek bukan tak boleh accept dia ,pendek dah accept dah dia but ego dia :'( perghh kuat gila :') dia selalu cuba pujuk pendek sampai 3 hari dia pujuk  lagi lagi dekat twitter , perghh org baca pun tanye ' Pendek couple dengan Faz , sweet korang" pendek just hmm , faz ego dia tinggi , tapi dia sweet :'( dia pandai amik hati eqa :') pendek sayang dia :') pendek rindu dia :') tapi pendekk tetap tak boleh accept dia , pendek tak ready lagi :')

To Faz , dear tedddy bearr ketiak busuk anak pakcik kantin , saya sayang awak , awak jangan tinggalkan saya , maybe kita hanya berkawan ,awak rajin belajar , kita nak lulus SPM kan ? awak sayang saya kan ? awak jangan lupa saya bila saya dah pergi jumpa RASULULLAH S.A.W , awak jangan pernah delete memori kita ;'( pleaseeeeeee ! saya sayangkan awak , semoga awak dapat jumpa pengganti saya *lap air mata* hmm saya kuat inshaallah kita jumpa di SYURGA k sayang , ILOVEYOUONLY ONE , ILOVEYOU FAZ DARSON ANAK PAKCIK KANTIN YANG TERLAMPAU GEDIK seee gambar awak yang nie ? ingat tak ??




 


Older Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>
Copy the codes and paste it on your blog.




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.