//TAKE MY HEART
Yaya & Harith
Wednesday, February 6, 2013 @ 8:10 PM | 0 Comment [s]



hi guys sorry pendek dah lama tak update , kk pendek nak cerita tentang title dekat atas tuu *YAYA & HARITH* harith please yaa jaga kawan aku nie baik-baik , sorry kalau kawan aku kekok dalam percintaan ini sebab dia single 8 bulan :) kau telah berjaya membuka pintu hati yaya tau harith , sebelum nie dia susah nak accept mana-mana lelaki , mungkin kau jodoh dia , inshaAllah please take care my bestfriend . okay weh :) aku percaya kau tau harith ! kau buat hal siapp kau !
to Yaya : dear yaya , SELAMAT KEMBALI KE ALAM PERCINTAAN aku tumpang gembira cause kau dah TAKEN WITH HARITH alhamdulillah si harith ni dah berjaya curi hati kau hahah , so no more tears , no more whatsapp with lelaki lain . slow slow kau akan tahu alam percintaan ni kembali babe :* aku dekat sini sentiasa ade untuk kau ya ! alalalal lepas ni HARITH lah jadi mangsa bahan aku di kelas and di sekolah :) bee happy with your boyfriend k :) take care him , love him , stay in he hearts . now HARITH IS YOUR BOXER'S  k dah dah :)
 


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>
Copy the codes and paste it on your blog.




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.