//TAKE MY HEART
Putus :'(
Friday, June 8, 2012 @ 11:53 PM | 0 Comment [s]

heyy guyss , sorru aku dah lama tak update blog yangg dah berhabukk nie , cerita dia macam nie , 6.6.12 hari rabu harituh aku meet WAN SHAHIZZAT , seriuss aku dapat lepas kan rindu dekat dia , main tarik-tarik rambut semua , aku rindu semua tuh weyhh , dapat bergurau , main kejar-kejar semua , hurmm , aku lepaskan dia sebab dia dah berubah 100% weyh , serius dia dah berubah gila-gilaa , rindu nak macam first meet dulu :') jyeah susah aku nak lupakan dia , even dah sehari aku single , tangan aku nie asyikk nak text dia jeh , tapi aku cakap aku nie bukan GF dia dah , dia layan aku perghh lagi sakit hati aku weyy , dia layang aku macam asdfghjkl weyy , serius ! tapi siapa dapat dia kan beruntung kepada sesiapa yang nak tackle WAN SHAHIZZAT , aku harap korang jaga hati dia , dia nie kuat merajuk , sweet talker , caring , tapi bila dah masuk sebulan aku couple dengan wan shahizzat , dia terus berubah weyy , dia dah tak cakap IMISSYOUSAYANG , TUNGGU DEPAN RUMAH BIY AMIK , ILOVEYOUSAYANG .. tapi sekarang dah tak ? hurmm :'( *aku type air mata mengalir
ada gambar kiteorg meet , jp ea
sweet kan dia ? suumpahh aku still syang dia

ni gambar time aku kat paradigmm cubaa usyaa mata aku sikit , okay bengkak kan ? hanya untuk Wan Shahizzat





Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>
Copy the codes and paste it on your blog.




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.