//TAKE MY HEART
Wawa Adzeman ♥
Sunday, May 20, 2012 @ 3:13 PM | 0 Comment [s]

\
Hey guys  sorry dah lama tak UPDATE blog yaa , maklum lah mangsa PMR busy dengan folio and macam-macam lagi aktiviti kat sekolah . hewhew ^^V okay kembali ke tajuk asal , okay , korang tahu kan ape title kali nie , dah tahu diam , mari duduk bersila , act eqa ada add sorang minah ni haha , nama dia WAWA gilaa na :) hewhew ^^ dia peramah , cute , ayuu , muka macam budak-budak tapi umur nyaa dah 17 , tua dah kau wa ! haha , then kenal-kenal , dia baik lah jugak , suka buat lawak , WAWA , pendek harap kita boleh jadi kawan baik untuk selama-lamanya okay , ILOVEYOU , P/S : KAU USIK WAWA , AKU REMBAT KAU ! *ayat gengster , muhahahaha *gelak besar * korang nak tengok wawa ? japp eaa ,  ! tunggu lah kejap tak sabar -sabar ! tunggu lahh ! 



---> comel kan >? muahaha ! jangan amik dia dari aku ! 



amik kau WAWA aku print screen lagii  



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>
Copy the codes and paste it on your blog.




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.