//TAKE MY HEART
sahabat :)
Wednesday, May 23, 2012 @ 4:21 PM | 0 Comment [s]

salam guys , to Siti Nuryatimmah Bt Mohd Razman and Syaneena Bt Banaraskhan , korang firstly eqa mintak maaf kay , eqa harap korang maafkan eqa , tak perlu nak bermasam muka or what dekat sekolah , eqa harap ape keputusan yang eqa buat nie adalah benar okay ? korang memang kawan paling best , bila eqa seih korang buat lawak bodoh korang tuh , bila eqa tak ade mood korang jugak yang happy kan eqa , eqa akan support dari belakang ape yang korang buat , aku harap korang dapat kawan lebih baik daripada eqa , eqa nak ucap TERIMA KASIH SANGAT- SANGAT sebab pernah jadi KAWAN TERBAIK eqa , maafkan eqa dari hujung rambut sampai hujung kaki kay :) kenangan kita tak akan aku lupa kan , yess betul cakap yaya yg aku memang pundek kan weyy :) 

kita buat yang terbaik untuk tahun nie , semoga kita dapat keputusan yang cemerlang bila kita menduduki PMR :) kitaa tunuj dekat family kitaa yang kitaa mampu tunjukk dekat mereka yang kita berjaya :) ASSALAMMUALAIKUM , korang jaga diri korangg yaaa <3



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>
Copy the codes and paste it on your blog.




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.