//TAKE MY HEART
maafkan saya :'(
Wednesday, May 23, 2012 @ 6:42 PM | 0 Comment [s]

awak , saya mintak maaf mungkin saya tak paham awak lagi , saya terlalu kongkong hidup awak kan ? saya mintak maaf , saya nak sangat hubungan kita macam dulu , sweet , saling memahami , jujur , tai sekarang kenapa awak dah pandai tipu saya , kenapa kita dah tak paham antara satu sama lain .. kenapa kite berdua banyak berubah ? kenapa ? mungkin salah saya , sebab saya tak paham awak . Tapi awak tak tahu sedalam mana and sebesar mana saya cintakan awak , awak tahu ? awak tak tahu kan ? Harap sangat dapat jumpaa awak , dapat peluk awak , dapat luangkan masa dengan awak kan ? saya nak sangat awak jaga saya bila awak sakit , saya nak semua tuh , walaupun awak nak bertunang dengan saya, tapi walaupun kite bertunang , asyik gaduh macam mane ? saya takut kehilangan awak :( serius saya cakap , saya tak pernah nangis banyak hanya kerna seseorang lelaki , mungkin awak tak boleh jadi cinta PERTAMA saya tapi awak boleh jadi Cinta Terakhir saya kan ? And saya tak boleh tipu yang saya masih rinduu kan ex ex saya ,, awak tolong lahh awak , jangan lah awak berubah sampai macam nie sekali , tolongg , last word from me , ILOVEYOU :')


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>
Copy the codes and paste it on your blog.




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.