//TAKE MY HEART
you are mine sayang :*
Tuesday, April 17, 2012 @ 3:55 PM | 0 Comment [s]


heyy guyss , ni kisah dia WAN SHAHIZZAT laa :) heheee , aku kenal dengan dia dekat "Facebook" je , aku kenal dia tak ada laa lama sangat , dia yang mengorat aku huhu :) lagipun time tuh aku SINGLE so tak ade ape ape halangan , dia porpose aku dekat wall aku . terharu weyy . dia lah yang mampu buat aku tersenyum balik , walaupun aku tengah sakit , sebab tak sehat . dia terlampau SWEET bagi aku , dia terlalu SEMPURNA untuk aku , walauape pun aku hargai kau bie , kau jangan sakit kan hati aku ye bie , ku terlampau sayang kan kau , haha , ape nanti hang kau nak melamar aku depan orang ramai lagi buat aku rasaa malu and terharruu gilaa babenngg :* jangan tinggal kan aku tau bie , BIE BABY SAYANG KAN BIE SANGAT - SANGAT ♥ ♥ ♥




| Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>
Copy the codes and paste it on your blog.




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.