//TAKE MY HEART
Superdybooo ♥
Monday, April 30, 2012 @ 10:27 PM | 0 Comment [s]

heyy guys , semenjakk aku couple dengan WAN SHAHIZZAT nie , rajinnn betul aku UPDATE BLOG , entah kenapaa :') hahah seriusly aku bahagia sangat dengan dia , jangan ade sesiapa pun BERANI atau CUBA nak rampas dia dari aku ! dia lah PELANGI aku weyy , btw FAMILY kiteorang pun dah restui kan bie  HARAP HUBUNGAN KITA KEKAL KAY ! , okayy tadii dia UPLOAD GAMBAR dekat facebook pastuh dia tag kat aku , :') nak tengokk gambar tuhh ? okayy tunggu kejapp , kejaappp lahhh ! tak reti sabar ke akuu kate kejap an , kejap ahh ! okay nak dekat dahhh , okayy dahhh :)




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>
Copy the codes and paste it on your blog.




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.