//TAKE MY HEART
sayang Bie ♥
Monday, April 30, 2012 @ 4:05 PM | 0 Comment [s]

hey guys , tadi petang aku baru UPDATE , then sekarang UPDATE lagi , haha tadi pukul 7.00 malam pergi beli topap then call BIE , gurau dengan dia semuaa sampai pukul 8PM hhuhuh , then textingg dengan diaa bagai , tiba-tiba gaduh :'( lepastuh SUPERHERO aku hantar text macam nie 'Bie tunggu Baby sampaii bie masuk kubur . ingat tu . kalau esok bie tak bangun kat dunia nie , tolong maafkan bie , salam ' SUMPAH BABY MENANGIS TERESAK-ESAK BILA BIE CAKAP MACAM TUhh :') sememangnyaa aku tak BERSYUKUR yang SUPERHERO aku ada lah yang paliinggg terbaikk bagii aku . Tapi aku MULA rasa yang dia memang betul-betul sayang kan aku , DIA PERNAH NANGIS sebab aku wey :'( maafkan baby sebab pernah buat bie MENITISKAN AIR MATA TU :'( LEPAS NIE , baby janji baby tak nak GADUH dengan bie lagii , baby sayanggg biee sangat-sangatttt tahuuuuuuu tauuu ! INGAT !  ♥
                                                      
                                      --> bie bilaa kitaa bolehh macam nie ? teringin  


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>
Copy the codes and paste it on your blog.




Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by FaqihahHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.